Виробник яєць ТМ “Квочка”, агрохолдинг “Авангард” в черговий раз довів першість якості своєї продукції та отримав нагороду в номінації «Світові стандарти якості» на щорічному нагородженні рейтингу “Лідери бізнесу в Україні: динаміка і відповідальність-2018” Федерації роботодавців України. – Про це повідомляє видавництво УНІАН.

Такою суттєвою номінацією нагороджуються компанії, які дотримуються міжнародних стандартів при виробництві власної продукції.
Підприємство – власник нагороди працює за стандартами ISO 9001 і 22000 та відповідає вимогам у галузі безпеки харчових продуктів.
Як виявляється, секрет неодноразово заслужених перемог, криється в постійному оновленні робочого обладнання та вдосконаленні робочих процесів. Не менш важливий фактор – звісно ж, систематичне навчання персоналу, що вмотивовує команду не зупинятись на досягнутих цілях.
«Ми уважно стежимо за світовими тенденціями у виробництві яєць і яєчних продуктів і докладаємо максимум зусиль, щоб втілювати їх на наших підприємствах в Україні. У цьому році ми запустили нову лінію з виробництва соєвого масла і макухи на одному з комбікормових заводів, отримали сертифікат НАССР для цього ж заводу, отримали сертифікат “Халяль” – все це є доказами нашого прагнення дотримуватися найвищих стандартів якості і нам приємно, що наші зусилля відмічені Федерацією роботодавців України “. – Розповідає керівник напрямку комунікацій агрохолдингу “Авангард” Маріанна Коніна.
До складу компанії переможця входять 19 птахофабрик, 3 інкубатори, 10 зон для вирощення молодняка, 6 комбікормових заводів, 3 склади тривалого зберігання яйця, 2 птахокомплекси повного циклу «Авіс» і «Чорнобаївське», а також завод з виробництва яєчних продуктів «Імперово Фудз».
Яйця і яєчні продукти компанії відповідають вимогам стандарту «Халяль» і дозволені для експорту в Європейський Союз.

Платформа: http://www.unian.net